ΦΟΥΣΕΚΗ ΝΤΑΝΙΕΛΑ

Γεννήθηκε το 1971 στο Μπύλαχ Ζυρίχης και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Λογιστική στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Πειραιά, καθώς και σειρά σχετικών σεμιναρίων στην Στρατηγική Επιχειρήσεων, τα Χρηματοοικονομικά, την Λογιστική, την Διαχείριση Αποθήκης και Εξειδικευμένα Σεμινάρια Πωλήσεων.

Είναι Πιστοποιημένη Χρηματοοικονομική Σύμβουλος από την ΤτΕ και συνεργάζεται με την Interamerican, με εξειδίκευση σε θέματα που αφορούν την Επιχείρηση, την Οικογένεια και την Επένδυση.

Παράλληλα, έχει λάβει Πιστοποίηση για την παρασκευή Φυσικών Καλλυντικών, Φυσικού Σαπουνιού και Αρωματοποιίας τα οποία ασκεί στον ελεύθερο χρόνο της.

Είναι εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το 2012, με συμμετοχή σε αποστολές όπως Μάτι, Ραφήνα,  και αλλού.

Μέλος του Διεθνούς Ρόταρυ.  Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΡΟ Αθήνα-Λυκαβηττός, Βοηθός Διοικητή και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταλλαγής Φιλίας.  Βραβευμένη με την Ανώτερη Διάκριση Paul Harris του Διεθνούς Ρόταρυ και επίσημο μέλος της  Bequest Society.

Είναι Παντρεμένη με Ανώτερο Διπλωματικό με τον οποίο έχει ζήσει πολλά χρόνια στο Εξωτερικό, όσο ο σύζυγός της υπηρετούσε ως επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής στις εξής χώρες : Σουηδία, ΗΠΑ – Σαν Φρανσίσκο, Ρουμανία. Έχουν δύο παιδιά.

Aγαπάει την μουσική, τις τέχνες, το ποδήλατο και την σοκολάτα.