ΚΑΡΑΤΖΑ ΖΑΦΕΙΡΙΝΑ

Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα και είμαι κάτοικος Νέου Ψυχικού. Αποφοίτησα από την Σχολή Μωραΐτη και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Έχω πολυετή πείρα στους τομείς του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας. και έχω εργαστεί στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, στην εταιρεία Ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 όπου συνεργάστηκα με διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα (NBC, BBC κ.ά), καθώς και στις εφημερίδες Επενδυτής & Real news, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.

Είμαι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Λαβίθη με τον οποίο έχουμε έναν τρίχρονο γιό. Στον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κανελάκη με κέρδισαν δύο πράγματα. Ο χαρακτήρας του με το ήθος και την εντιμότητα που τον διακρίνουν, αξίες που σπανίζουν στις μέρες μας, καθώς και το πολιτικό του πρόγραμμμα για τον δήμο μας με ιδέες, προτάσεις και όραμα που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα στην όμορφη πόλη μας και την ζωή μας ως δημότες.

Αν και νέος σε ηλικία, ασχολείται 21 χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, η εμπειρία του, ο δυναμισμός του, καθώς και οι σπουδές του ως Πολιτικός Μηχανικός θεωρώ πως θα φανούν πολύτιμες για τον δήμο μας. Επίσης, ως γονείς μικρών παιδιών και οι δύο, ταυτιστήκαμε στους βασικούς τομείς ενδιαφέροντός μου, οι οποίοι είναι τα θέματα εκπαίδευσης, άθλησης, ψυχαγωγίας και φυσικά ασφάλειας των μικρών μας συντοπιτών!

Έτσι, με μεγάλη μου τιμή και χαρά δέχθηκα την πρόταση του να ενταχθώ στην Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών – μια ομάδα ανθρώπων με όραμα, μεράκι και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά προς την πόλη μας.