ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεωπόνος/Τεχνολόγος Τροφίμων

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972 και από το 1980 μένω στο Νέο Ψυχικό. Μεγάλωσα μαζί με τον δήμο που τον είδα να αλλάζει και να βελτιώνεται. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Υπηρέτησα την στρατιωτική μου υπηρεσία στην Πολεμική Αεροπορία ως Σμηνίας Αερονόμος. Από το 2003 είμαι ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων και είμαι ιδιοκτήτης βιοτεχνίας παραγωγής οικολογικών καινοτόμων προϊόντων αγροτικής παραγωγής καθώς και εταιρείας παροχής υπηρεσιών απεντόμωσης σε επαγγελματικούς χώρους κυρίως ξενοδοχείων και χώρων εστίασης. Είμαι παντρεμένος με την οικονομολόγο Λένα Ζαγκότση.

Αυτό που οραματίζομαι μαζί με τον συνδυασμό “Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών” και τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Κανελλάκη είναι η βελτίωση της εικόνας του τόπου μας με  σεβασμό στον κάθε πολίτη, δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και προάσπισης των συμφερόντων των κατοίκων του δήμου Ψυχικού – Φιλοθέης.

Θέλουμε αλλά και είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε μια Δημοτική αρχή με “ανοιχτές”  τις πόρτες για όλους με σθένος, λογική και ευαισθησία.