ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Είμαι  Οικονομολόγος και ασκώ το Επάγγελμα του Φοροτεχνικού Ελεύθερου Επαγγελματία.  Οργάνωσα το  1992  λογιστικό γραφείο και είμαι λογιστής Α Τάξεως

 Από το 1979  στο Παλαιό Ψυχικό γνωρίζω τα θέματα της περιοχής εργάζομαι δε στο Νέο Ψυχικό σαν στέλεχος ανάπτυξης και προγραμματισμού εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έως σήμερα.Παράλληλα έχω την επίβλεψη λογιστηρίων εταιρειών στους τομείς των ΜΜΕ της Τεχνολογίας των Καλλυντικών και Εταιρειών Ιδιωτικής Ασφάλειας (SECURITY)

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) και υπηρετώ στο τομέα της επικοινωνίας της Α.ΚΙ. ΟΕΕ . Η κοινωνική μου παρουσία είναι στα πλαίσια της υποστήριξης των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών και επιχειρήσεων-επιχειρηματιών.

Τα τηλεοπτικά κανάλια όπου έχω παρουσία είναι το ένα τμήμα της κοινωνικής μου προσφοράς στην ενημέρωση  η ραδιοφωνική ενημέρωση πανελλαδικά όπως και η αρθρογραφία περιλαμβάνονται στην επικοινωνιακή μου πορεία

Είμαι λοιπόν γνώστης των θεμάτων φορολογίας της ακίνητης περιουσίας και ευαίσθητος σε θέματα δικαιωμάτων των πολιτών.

Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός που αγκαλιάζει και επηρεάζει άμεσα τους πολίτες. Είναι εκλογές που αφορούν το σπίτι μας, την γειτονιά μας, τον χώρο στον οποίο ζούμε και αναπνέουμε, τον τόπο μας γενικότερα. Ένας Δήμος δεν μπορεί να σταματήσει να αλλάζει. Οι ανάγκες των δημοτών με το πέρασμα του χρόνου αλλάζουν συνεχώς και έτσι ένας Δήμος θα πρέπει να βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτές. Ο Δήμος πρέπει να εξυπηρετεί τον Δημότη και όχι το αντίθετο. Επιθυμώ να προσφέρω τις δυνάμεις μου για να αλλάξει στη θετική κατεύθυνση  η Περιοχή μας με βάση τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου.