Παρουσίαση Υποψηφίων Ενωμένης Δημαρχίας Πολιτών

Την Κυριακή 31 Μαρτίου το πανέμορφο, αλλά εδώ και πολύ καιρό εγκαταλελειμμένο,  Εμπορικό Κέντρο Ψυχικού  πήρε και πάλι πνοή χάρη στον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κανελλάκη, τον γνωστό στην πόλη μας πολιτικό μηχανικό και επί χρόνια Αντιδήμαρχο. Ο κος Κανελλάκης επέλεξε το εμπορικό κέντρο όχι μόνο για να ανοίξει εκεί το γραφείο του Συνδυασμού του αλλά και για να διοργανώσει μια από τις πρώτες εκδηλώσεις του. Αυτός ο χώρος που ενώ θα έπρεπε να αποτελει κόσμημα για την πόλη μας, δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί, όπως και πολλοί άλλοι χώροι του Δήμου μας.

Όπως άλλωστε είπε και στην αρχή της ομιλίας του ο κος Κανελλάκης, η επιλογή του Εμπορικού Κέντρου ήταν συμβολική και ενδεικτική της πρόθεσής του να αναδείξει και να αξιοποιήσει όσους εγκαταλελειμμένους καλαίσθητους χώρους, σαν και αυτόν, είναι απαραίτητοι για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Στην ίδια κατεύθυνση βρίσκονται, άλλωστε, και οι προτεραιότητες που ο Νίκος Κανελλάκης έθεσε με τις προγραμματικές του δηλώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν, οπωσδήποτε, τη λήψη μέτρων για τη διατήρηση και ενίσχυση της οικιστικής φυσιογνωμίας της πόλης μας και την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος με την ανανέωση του πρασίνου και την ενίσχυση της ανακύκλωσης και καινοτομιών, όπως η κομποστοποίηση των απορριμάτων. Επίσης, άμεσος στόχος του Νίκου Κανελλάκη είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με την άμεση επιλύση πάγιων ζητημάτων, όπως η έλλειψη χώρων στάθμευσης και η δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ αλλά και των ποικίλων μικροπροβλημάτων, που δυστυχώς συχνά χρονίζουν, όπως οι λακούβες, τα χαλασμένα πεζοδρόμια, τα ακλάδευτα δέντρα κτλ.

Ακόμη, προτεραιότητα του υποψήφιου Δημάρχου είναι η αξιοποίηση των κληροδοτημάτων και η δωρεάν πρόσβαση των παιδιών μας  σε υποδομές πολιτισμού και αθλητισμού. Αναπόδραστη ανάγκη είναι δε, όπως ανέφερε στην ομιλία του η εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά ζητήματα της πόλης όπως η παιδική χαρά Πικιώνη και η διευθέτηση του ρέματος του Ποδονίφτη στη Φιλοθέη, η Παλαιά Αγορά του Ψυχικού, το ΟΤ16 (Φυστικιές) στο Νέο Ψυχικό, η Νέα Αγορά. Δεσμεύεται  δε για την λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας με mini bus που θα περνουν από πολλά σημεία του Δήμου και θα οδηγούν στο Φάρο και στο μετρό. Τέλος,  ο κος Κανελλάκης δίνει μεγάλη έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας των δημοτών και υπόσχεται ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ενίσχυσή της.

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι σε αυτήν την εκδήλωση, στο κατάμεστο απο κόσμο αίθριο του Εμπορικού Κέντρου, ο Νίκος Κανελλάκης, πρώτος από όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, ανακοίνωσε  έναν μεγάλο αριθμό συνεργατών του- υπ. Δημοτικών Συμβούλων, καταξιωμένων  και δραστήριων συνδημοτών μας.

Ανακοίνωση πρώτων υποψηφίων Ενωμένης Δημαρχίας Πολιτών