Φίλες Φίλοι, Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Είμαι ο Νίκος Κανελλάκης και μαζί με τους συμπολίτες μας στη Δημαρχία Πολιτών θέλουμε να μοιραστούμε με όλους εσάς το όραμα μας για την πόλη μας. Την πόλη στην οποία ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Σας καλώ να μοιραστούμε το όραμα μας για μια νέα εποχή στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού, μια εποχή που θα σηματοδοτήσει την ολοκληρωτική επανατοποθέτηση του πολίτη στο επίκεντρο της προσοχής μας. Εξάλλου, κανένα όραμα δεν μπορεί να μας εμπνεύσει αν δεν πηγάζει αλλά και δεν στηρίζεται στον θεμέλιο λίθο κάθε πόλης, τους  πολίτες της.

Στον αγώνα για τη νέα εποχή στο Δήμο μας δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε μαζί μας άξιους και καταξιωμένους συμπολίτες μας, όπως ο δήμαρχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΟΣ και οι υπόλοιποι συνοδοιπόροι  του συνδυασμού Δημαρχία Πολιτών  που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ως υποψήφιο Δήμαρχο και τους ευχαριστώ δημοσίως για αυτό.

Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις ή πολιτικοί μεσσίες.

Μόνο αν συνεργαστούμε, αν ξεπεράσουμε τις αμφιβολίες και τις διαφωνίες μας,  αν δουλέψουμε συλλογικά,  πέρα και πάνω από κομματικά ή ιδεολογικά στερεότυπα θα κάνουμε πραγματικότητα το όραμα μας για την πόλη μας. Άμεσος στόχος και βασική  προτεραιότητα η διαφύλαξη και ενίσχυση της οικιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου καθώς και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, έτσι ώστε η  πόλη μας να γίνει και πάλι μια ανθρώπινη, βιώσιμη πόλη.

Το επόμενο διάστημα θα καταθέσουμε δημόσια όλες τις προτάσεις μας και θα ορίσουμε τις προτεραιότητες μας για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας. 

Θα ασχοληθούμε με τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα αλλά και με τις μικρές καθημερινές προκλήσεις που όμως πολλές φορές φαντάζουν βουνό στην καθημερινότητα μας.  Για αυτό κι εμείς θα ασχοληθούμε επίμονα με τα μικρά, τα καθημερινά ζητήματα, για να μπορέσουμε στο τέλος της ημέρας να χαρούμε τα μεγάλα.

Θα βρεθούμε όλοι μαζί στους δρόμους, στις πλατείες, στα σχολεία, στην αγορά και θα διαμορφώσουμε από κοινού το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα.

Θα το διαμορφώσουμε με μεράκι, με όρεξη, με ενθουσιασμό αλλά και με γνώση και εμπειρία, θέτοντας ταυτόχρονα απτούς και ρεαλιστικούς στόχους για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας στον Δήμο μας.

Γιατί η πόλη μας ανήκει πρωτίστως στους πολίτες της και αυτούς είμαι εδώ για να υπηρετήσω.

 

Ειλικρινώς,

Νίκος Κανελλακης,

Υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού